pej says hey

pej är en mobilbetalningsapp utvecklad i Malmö som erbjuder frihet. pej gör det möjligt för dig att gå in på en restaurang, ta ett bord och både beställa & betala direkt i telefonen utan att först gå till kassan eller vänta på serveringspersonal. Tjänsten baseras på en unik beacon-teknologi som identifierar fysiska omgivningar omkring dig. pej skapar värde för både aktörer och deras gäster genom att ta bort friktionen som uppstår innan och efter en transaktion.

pej största fokus ligger idag på restaurangsektorn. Vi vill öka effektiviteten och berika gästers upplevelse på till exempel restauranger, barer och arenor. Våra användare beställer och betalar direkt i appen pej, det som vi kallar "pej:a”. Smidigt, enkelt och säkert.

Kort sagt, pej gör att du och restaurangen slipper kö och utdragen väntetid. Istället kan du som gäst själv bestämma vad du vill lägga tid på. När du känner dig redo att gå, gör du det. Allt är redan betalat och klart.

Tack för att du använder pej!

DELA

Se vad andra pej:are njuter av just nu och dela gärna med dig av dina upplevelser med pej, tagga dina bilder med #adaywithpej. Allt blir ju såklart roligare om ni är fler som pej:ar. Tipsa dina vänner om pej!

Kontakt

Välkommen med frågor, funderingar och feedback. Skriv till oss på hej@pej.se eller på vår Facebooksida @adaywithpej.

Skicka ett mejl

Lämna Feedback

Terms of Service

Privacy Policy

Terms and Conditions

Credits